Nadrágok

  AZ IKONIKUS FARMER 

A Levi's® Jeans egy amerikai ikon, amióta 1873-ban feltalálták. Modern, fitt és kényelmes farmer különleges helyet foglal el a kultúrában és a modern stílusban egyaránt.

Eredetileg a férfi farmernadrág  viselése Nyugaton kezdődött, masszív, strapabíró külseje k tökéletessé tette őket farmokon, aranybányákban és sok más nehéz munkához.

Később a "menő" szimbólumává váltak , a lázadó fiatalok  és ok nélküli lázadók kedvence. Manapság a farmert a világ minden táján és mindenféle helyzetben használják. Mindezt anélkül, hogy elveszítené azt, ami tartóssá, modernné és kockázatossá tette őket.

A legjobb dolog a nadrágban a sokoldalúságuk. Rendkívül erős és kényelmes, vonzó az egész világon.

Fejlődésük nem állt meg, folyamatosan megújulnak, és vezetik a farmerpiacot. 

Kombinálj néhány sötét színű Slim Jeant inggel és fűzős bőrcipőt a mindennapokhoz. Vagy párosíts könnyű mosású, egyenes szárú farmert egy pulóverrel és tornacipővel a menő, lezser megjelenés érdekében. A farmer annyira hiteles és rugalmas, hogy jól fogsz kinézni benne.

A férfi farmer kínálat minden eddiginél több szabással, stílussal és újítással bővült.Egy nadrág, amire szükséged van, legyen szó munkába járásról, éjszakázásról vagy hétvégi kikapcsolódásról.

Skinny, Slim, Straight, Kúpos, Relaxed, megtalálod a tökéletes illeszkedést mindenhez, ami az ízlésésednek tetszik, különféle mosásokkal, kezelésekkel és színekkel, amelyek időtállóak és könnyen viselhetők.

Akár egy pár 501®-re vágysz, amely egy életen át kitart, vagy egy 511™-et, amely egy kicsit jobban nyúlik a mozgás és a kényelem érdekében, az egyedi szövettel, az innovációt átgondolva, nem kell tovább keresned.    

„Vegyél jobbat. Használd többet."

 

       

A LEVI'S® fém gombok,cipzárak amiket a gyártásnál használnak,mind mentesek egy fém tipustól,amit nikkelnek hívunk!

 

A cm-ben mért adataidat csak el kell osztanod 2,54-el és már meg is kapod ezeket a számokat is. Így például ha a derékbőséged 79 cm, a lábad pedig 82 cm hosszú, akkor a te méreted 31/32 lesz.

 

A farmert legfeljebb 10 viselet után mosd ki,ez meghosszabbítja élettartalmukat és kiméli a természeti erőforrásokat.

Amikor végül kimosod a farmert folyékony mosószert használj és kifordítva ,hasonló színekkel mosd!