Nadrágok

KLASSZIKUS ÉS MODERN, ILYENEK A LEVI'S® FARMEREINK

A farmereket a kaliforniai aranybányáktól a Woodstock-i Fehér Házig mindenhol hordták . Valóban amerikai ikonok, és világszerte elismerik.

Miután 1873-ban feltalálták az első kék farmert, 1934-ben a Levi's® újabb forradalmi lépést tett. Először mutatta be a női farmernadrágot , az úgynevezett Lady Levi's® Jeans-t.

Ma divatos , élvonalbeli és divatos női nadrágok széles választékát kínálják , hiszen vezető szerepet töltenek be az iparágban.

Ha minőségről és változatosságról van szó, minden testtípushoz kínálnak stílusokat és szabásokat. Találd meg a Skinny Jeans -t a stilizált megjelenésért, a Slim Jeans -t a karcsú sziluettért, vagy a Loose Jeans-t a laza érzésért és a nagyobb mozgásszabadságért.

Válassz egy Boyfriend szabást a nyugodt és laza megjelenésért, vagy válassz Wedgie szabású farmert, egy hízelgő, vagány farmert.  A farmerek választéka határtalan,mosott  és természetesen a klasszikus indigó..

A Levi's® álltal  készített nadrágok stílust kínálnak a kényelem és a tartósság feláldozása nélkül. Még ennél is jobb, hogy női farmerek számos különböző méretben és stílusban kaphatók. Az egyik legnagyobb kollekciót kínáljuk Neked: Non-Stretch, Stretch és Hyperstretch, mindenkinek van valami.

A Levi's® innovatív Sculpt technológia kisimítja, formálja és formálja a testet. A Sculpt Jeans kiválóan regenerálódik, így megtartja formáját.

Tetszés szerint kombinálhatod őket, autentikus ruhákkal,ingekkel,pólókkal a mindennapokra, és egy klasszikus  farmerdzsekivel egészítheted ki. A  lehetőségek végtelenek, és Te határozod meg őket.

 

 

 

A cm-ben mért adataidat csak el kell osztanod 2,54-el és már meg is kapod ezeket a számokat is. Így például ha a derékbőséged 72 cm, a lábad pedig 77 cm hosszú, akkor a te méreted 28/30 lesz.

A farmert legfeljebb 10 viselet után mosd ki,ez meghosszabbítja élettartalmukat és kiméli a természeti erőforrásokat.

Amikor végül kimosod a farmert folyékony mosószert használj és kifordítva,hasonló színekkel mosd.

A LEVI'S® fém gombok és cipzárak amiket a termékek gyártásánál használnak ,mind mentesek egy fém tipustól,amit nikkelnek neveznek!