Szoknyák

Blúz vagy póló? Különféle felsők illenek a szoknyához a szabásától függően. Különböző kiegészítőket használhatsz, hogy  hétköznapivá vagy formálisabbá tedd megjelenésed.

  • Maxi szoknya : A rövid felsők vagy pólók harmonikus arányokat biztosítanak, ha különösen hosszú szoknyákkal párosítják. A felsőt a szoknyába is beillesztheted, hogy ellensúlyozza a szoknya hosszát.
  • A-vonalú szabás : A kiszélesedő szoknyákhoz inkább szűk felsőket párosíts, nem pedig terjedelmes blúzokat vagy felsőket. Minden más azt jelentené, hogy a ruha túlterheltnek tűnik. Sőt, a mintás szoknyát mindig sima színű felsővel párosítsd.
  • Cargo szoknya : Bárki, aki szeretné hangsúlyozni ennek a szoknyadizájnnak a sportos karakterét, párosíthatja pólóval és edzőcipővel. Másrészt izgalmas, jellegzetes kontrasztot teremthetsz, ha nőies galléros blúzhoz és szandálhoz párosítod.
  • Rakott szoknya : Az arányokat illetően a redős szoknyára ugyanaz vonatkozik, mint a maxiszoknyára: a rövid felső vagy a derékba bújtatott felső karcsú és nőies megjelenést kölcsönöz a sziluettnek.
  • Farmer szoknya : Mindegy, hogy blúzt , felsőt vagy kapucnis pulcsit választasz: a farmerszoknya bármihez illik, amit csak akarsz. Az egyetlen dolog, amit érdemes elkerülni, a kék színű felsők, amelyek nem passzolnak annyira a farmerhez.
  • Ceruzaszoknya : A finom anyagból készült  szoknyánál  egy blézer vsgy egy boleró kiemeli a formális stílust .Ehhez jól illik egy magassarkú cipő.
  • Kötött szoknya : A kötött szoknyák bőrcsizmával vagy bőr bokacsizmával kombinálva gyönyörűek.
Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Női szoknyák

Méret táblázat
EU 32 34 36 38 40 42 44 46 48
Méretek XXS XS S M L XL XXL XXXL 4XL
Derékbőség 61 65 69 73 77 82 87 92 97
Csípő kerülete 87 91 95 99 103 108 113 118 123

A méretek a gyártó álltal megadott méretezésnek felelnek meg!