Wrangler®

             WRANGLER®

A márka megjelenésének története 1908-ra nyúlik vissza, amikor megnyílt a Hudson Overall Co. cég. Később Blue Bell Total Co-ként vált ismertté, és 1946-ban a Wrangler® lett a cég hivatalos márkája a farmer varrására.

 Wrangler® farmer NŐI modellválasztékában megtalálhatók a legkülönfélébb stílusok. Minden fazont egyszerű szabás, kifogástalan minőség, tiszta vonalak és széles színválaszték jellemzi.

 A világhírű védjegy alatt már évek óta a modern, céltudatos és energikus emberek számára készült farmer ruházat készült.

                                                

      

Minden ruhadarabunkon megtalálható egy cimke , amely emlékeztet hogyan kell ápolnunk az anyagot.

 Az utasítások követésével , ruháink hosszabb időn át jó állapotúak maradnak.

A mindennapi ápolás sokat segít a farmer karbantartásában, és mindig azt javasoljuk, hogy ellenőrizze az egyes darabokon lévő ápolási címkét, és gondosan kövesse az utasításokat. A farmer élettartamának meghosszabbítása érdekében kerülje a mosást minden viselet után. Ehelyett törekedjen arra, hogy három -öt öltözéket tisztítson. Kifordul, és állítsa a mosógépet hideg-vizes gyengéd ciklusra, hogy megőrizze a színt és megakadályozza a túlzott fakulást. Mivel a szárítóból származó hő lebonthatja a rugalmas anyagokat és a szálakat, mindig hagyja a farmert levegőn megszáradni. Tárolja úgy, hogy felakasztja a hátsó öv hurokánál, így elkerülheti a szövet szükségtelen gyűrődését vagy nyújtását.